Márki-Zay: Csak előválasztással tudjuk lesöpörni a Fideszt

A Mindenki Magyarországa Mozgalom sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint 106 körzetből 85 olyan körzet van, ahol egynél több ellenzéki jelöltről is tudunk, tehát az előválasztás indokolt. Három további körzetből is kaptunk híreket, hogy várhatóan több ellenzéki jelölt is indulna.

Mindenkit arra bátorítunk, hogy induljon akár civil jelöltként, akár pártok jelöltjeként – zárja a bevezetőt Márki-Zay Péter, mint a mozgalom elnöke. Ezek után 17 jelöltet sorolt fel országszerte, akiket az MMM sajátjaként indít az előválasztáson.

Mind a 106 körzetben előválasztással fogjuk megtalálni a Fidesz legyőzésére legalkalmasabb jelöltet. A 2022-es előválasztáson ezen lehető legjobb jelöltekkel -konkurens ellenzéki lista és indulók nélkül-a legjobb esélyekkel fogunk tudni nekiállni az Orbán Viktor leváltását eredményező választási küzdelemnek.

– Márki-Zay Péter

A tájékoztatót végignézve hiteles miniszterelnök-jelöltnek tűnik MZP. Fontosnak tartja a mozgósítást és képes is rá. Eme képességét az ellenzéknek szinte teljesen sikerült elveszítenie néhány év alatt.

Forrás: