Fidesz: a baloldaliak oltásellenesek – ennyit értettek az évértékelőből

A Fidesz reagált Gyurcsány tegnapi évértékelőjére. Röviden annyi jött le nekik az elhangzottakból, hogy az ex-miniszterelnök a “baloldal valódi vezetője”, illetve még, hogy a baloldal oltásellenes.
A baloldalra nem lehet számítani, ha a járvány elleni védekezésről van szó -ezt is megfogalmazták. Utaltak arra is, hogy a DK-elnök kormányzása idején a rossz kormányzás árát a magyar emberekkel fizettették meg.

Szinte tapintható, ahogy Orbánék igyekeznek az összefogásra egy oltásellenes bélyeget ragasztani. Persze ezzel nem érnek el semmit, ezzel a szavazó tábort nem lehet bővíteni, maximum az árkokat mélyíteni magyar és magyar között -úgy tűnik ez deklarált célja a jelenlegi hatalomnak.
Az is feltűnő, hogy nem figyelnek, vagy szándékosan befogják a fülüket. Gyurcsány arról beszélt az évértékelőjében, hogy kiemelten fontos, hogy mindannyian éljünk az oltás lehetőségével, DE csak az Európai Unió által bevizsgált és jóváhagyott készítményeket alkalmazzuk!

A napokban megjelent rendelet alapján már készülő magyar vakcinaigazolványról egyelőre csak annyit tudni, hogy lesz és automatikusan járni fog, de hogy mennyire illeszkedik majd bele az uniós tagállamok közös elveibe, arról semmit sem tudunk. Azt sem tudni, hogy hazánkon belül mire fogják használni, de lesz! Ez az egy biztos!

Amíg a kormány keresi a maga útját, mi annyit tehetünk -amit Gyurcsány reálpolitikusként is elmondott-, csak az EU által is jóváírt vakcinával oltatunk, ha már oltatunk!

A Köztársaság22 tiszteletben tartja azon magyarok véleményét is, akik úgy döntenek, hogy semmilyen vakcinával nem oltatnak.

Vakcina kérdésben bárhogy is döntesz, attól még magyar ember vagy és az is maradsz!

Forrás: Fidesz MTI/OS közleménye
Fotó: Flickr